21 czerwca 2012

Flapjack z czerwoną porzeczką





Dziś porzeczka czerwona w roli głównej..
Wykonanie według tego przepisu. Smacznego.




300 g porzeczek
2 łyżki cukru pudru
150g brązowego cukru 
200g masła
200g płatków
200g mąki pszennej razowej
wanilia 











5 komentarzy:

  1. Stesknilam sie za porzeczkami!

    OdpowiedzUsuń
  2. porzeczki, dawno ich nie widziałam nie jadłam

    OdpowiedzUsuń
  3. czaję sie na flapjacka od dłuższego czasu. ciekawy ten dodatek czerwonej porzeczki

    OdpowiedzUsuń
  4. ...a w lodówce czekają następne porzeczki z ogrodu Babci,może Cię zainspirują...:-)
    Mama

    OdpowiedzUsuń

  5. nigdy nie jadłam tego ciasta :-)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za Twój komentarz, zajrzyj po kolejny przepis :)